MyDesigner Hero Image MyDesigner Hero Image MyDesigner Hero Image

MyDesigner

De 3D-productconfigurator om jouw materialen te visualiseren en te vergelijken.

Showcase je volledige productgamma

Veel keuzes, maar een kleine showroom?
Met MyDesigner showcase je jouw productgamma en hou je alles makkelijk up-to-date. Niet enkel je productgamma, maar ook de bijhorende accessoires en opties zijn beschikbaar. Dit verhoogt de sales opportuniteiten drastisch.

Klanten kunnen op een gemakkelijke en visuele manier materialen en kleuren testen in een sfeervolle omgeving.

compare image a compare image b

Laat je klanten makkelijk vergelijken en kiezen

Met MyDesigner kunnen klanten hun configuraties naast elkaar vergelijken. Zo zien ze snel welke opties ze het mooist vinden. Hun favorieten kunnen ze opslaan en versturen naar hun mailbox. Ook jij ontvangt hun favorieten en blijft zo op de hoogte van de interesses van je potentiële koper.

Kortom: niks dan voordelen voor je bedrijf én je klanten

Grotere toegankelijkheid

De zoektocht van klanten start zo goed als altijd online. Met MyDesigner hebben ze makkelijk toegang tot je productgamma en de combinatiemogelijkheden.

Betere prognoses

Je komt te weten welke kleuren, accessoires of producten het meest aangeraakt worden door je klanten én je ontvangt de favorieten die ze bewaren via mail.

Eender waar en wanneer

Met MyDesigner beslissen klanten waar en wanneer ze je product op hun tempo wensen te ontdekken. Gezellig in de zetel, in de tuin, op een terrasje, …

Obumex interior
Woodstoxx interior
Bouwkitkeukens interior

Onze tevreden
klanten aan het woord

Thomas Ostyn

Manager Obumex

Thomas Ostyn

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Nanopixel. MyDesigner is een uitstekende tool om onze Signature Kitchens te visualiseren voor onze klanten.

Robbert Desmet

CEO Woodstoxx

Robbert Desmet

De praktische en innovatieve MOODSTOXX-applicatie creëert een uitstekende klantervaring waar inspiratie en ervaring centraal staan. Dankzij Nanopixel helpt Woodstoxx projectontwikkelaars en makelaars om CX te maximaliseren.

Ruben D'Hooghe

Director of Operations Bouwkitkeukens

Ruben D'Hooghe

Vooreerst hartelijk dank voor de fijne samenwerking tot op heden. Ik ben tevreden met het mooie resultaat dat we staan hebben. Het is ideaal om een jaarlijks veranderend assortiment in types keukens aan te bieden.

Contacteer ons

Wil je meer weten of heb je zin gekregen om je eigen configurator te laten maken? Aarzel dan niet om een berichtje achter te laten! We geven graag antwoord op al je vragen.